RouteSafe hesabınızı ve verilerinizi güvenli bir şekilde silebilirsiniz
Email göndererek hesap silme talebinde bulunabilirsiniz:
Email GönderEmail'de şunları belirtin:
Doğrulanmış ve onaylanmış raporlarınız, topluluk güvenliği için anonim olarak saklanır. Bu içeriklerde kişisel bilgileriniz görünmez ve size bağlantısı kaldırılır.
Hesabınız aşağıdaki aşamalardan geçerek tamamen silinir:
30 gün içinde tekrar giriş yaparsanız, hesap silme işlemi otomatik olarak iptal edilir ve hesabınız geri yüklenir.
Hesap silme işlemi hakkında sorularınız varsa bizimle iletişime geçin